Na az ő kosztjukat hosszú éveken át ettem.
Ez egy tipikus kifőzde, minden előnyével és hátrányával.
Nem tudom Te miként vagy ezzel, de én valahogy jobban szeretem ezeket a kifőzdéket, mint az éttermeket. Számomra családiasabb a hangulat. Sokszor a tulaj áll a pult mögött és elég figyelmet ad neked ahhoz, hogy gyakran legyél a vendége.
A Kuktaszakiba jobban szeretek tavasztól őszig járni, mert akkor kint a kertben le lehet ülni. A téli időszakban viszont csak bent van hely, és a kajaszag átjárja az ember ruháját, ráadásul 6 db asztal van általában 3 székkel, a belső helyiség pedig kicsi, a kifőzde forgalma pedig a déli időszakban kifejezetten nagy.
Az ételeik viszont kétségtelenül jók. Főleg a frissen sültjeik. A Babgulyásuk pedig eszméletlen jó.
Én leggyakrabban cigánypecsenyét ettem itt, és azt leszámítva, hogy a szalonna nem annyira volt átpirítva, mint ahogy én szeretem eddig itt ettem a legjobb cigánypecsenyét.
Az áraik kicsit magasabbak a megszokottnál, de ezt bőven ellensúlyozza az adagok nagysága.
A választék viszont jelentősen bővebb mint egy átlagos kifőzdénél.
A legnagyobb hátrányuk az evőeszközök tisztasága. Gyakran vissza kell küldeni a kanalat vagy villát, hogy mossák el vagy adjanak egy másikat, de ha ezen túlteszed magad, akkor garantálom, hogy jól fogsz lakni, mert az ételeik nagyon finomak és bőségesek.
Ha pontoznom kellene akkor: 5/4