A Bodrogközben, Szlovák oldalon található Királyhelmec. A városon belül az étterem a hegy keleti oldalánál a Csonka vár tövében található meg, jó pár méterre a földfelszín alatt, elvégre pincéről van szó.

 
A megközelítése nem a legegyszerűbb, és a parkolási lehetőségek sem jók, de ennek ellenére érdemes elzarándokolni erre a helyre.
 
A vendéglő 3 helyiségből áll, valamint nyáron van kerthelyisége is.
 
A stílusa valamennyire hasonlít a Budapesti Lancelot étteremhez, de azért vannak különbségek. Ők is Lovag étteremként pozícionálják magukat.
 
Mondjuk régen ezen a vidéken, inkább boros pincék voltak, és mocsarak, lovagok elvétve, azért jól megcsinálták a terepet.
 
 
 
 
Az ételeik rendben vannak, a kiszolgálásuk elfogadható, beszélnek magyarul, természetesen szlovákul, de németül és angolul is.
 
Ami szerintem jó ötlet, hogyha többen tértek be ide, akkor kedvezményeket adnak.
 
4 főig: 5%
5-14 főig: 10%
15 főtől pedig 15% jár.
 
A magyar árakhoz képest az áraik jók.
 
Ha nyáron esetleg erre kirándulsz, és be akarsz térni, akkor vedd számításba, hogy a hétfő és a kedd folyamatosan szünnap, a többi napon pedig17 órától van nyitás.
 
Egyébként nagyon kellemes hely.
 

Pontszám: 5/4 (A nehéz, megközelítés, és a késői nyitás miatt)

Szerző: Angel Wing  2010.02.28. 15:32 Szólj hozzá!

Címkék: szlovákia pince királyhelmec perényi

A bejegyzés trackback címe:

https://kellegyhely.blog.hu/api/trackback/id/tr381797200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása